וילה חדשנית במושב

מיקום: מרכז הארץ
שטח המגרש: 700 מ"ר
שטח מתוכנן: 300 מ"ר

זוג הורים לילדים מתבגרים שחלקם כבר עזבו את הבית, בחשיבה על חללי אירוח רחבים, פתיחות מקסימלית לשטחי החוץ, בריכה בתכנון האדריכלי הוא שני גושים שמחוברים יחדיו: באזור אחד הוא חלל המגורים- איזור רחב עם פתיחות מקסימלית כלפי החצר, ובחלל הכפול מקשר בין אגף החדרים שנמצאים למעלה לחלל הסלון.
הבית חובק בריכת שחיה ושטחי חוץ נרחבים המשקיפים על הנוף היפהפה. הבית בפתיחות מקסימלית כלפי החוץ, ומקרין חדשניות וכפריות בו זמנית.
בבית יש אלמנטים מרחפים, הן אופקיים והן אנכיים היוצרים תחושת מרחב והרמוניה בשטח הבית. הבית מלווה בפתחים מזכוכית המגבירים את החשיפה לגינה הרחבה ולשטח הבריכה. 

לקוח
משפחה

שנה
2019

קטגוריה
בית פרטי
עיצוב פנים

שתף

Instagram

בית החלומות, בהישג ידך.

השאירו פרטים בקליק, ונחזור אליכם בהקדם.





    תמונות מהפרויקט

    וילה חדשנית בירושלים
    בית פרטי בנחלה במושב
    וילה חדשנית בירושלים
    וילה חדשנית בירושלים
    תפריט