תפריט
ארט אדריכלים

וילה בירושלים

מקום: שכונת וילות בירושלים.
שטח המגרש: 470 מ"ר.
שטח מתוכנן: כ- 400 מ"ר.

 

פרויקט בתכנון מתקדם.

המגרש מצוי בשכונת וילות בירושלים, הבית מתוכנן ב 4 מפלסים ובנקודה הגבוהה ביותר בשכונה ופונה לנוף הרים קסום ופתוח.
הבית שהיה קיים בשטח לא התכתב עם הסביבה והנוף באופן בו הורגש הפוטנציאל האדיר הקיים באתר ולכן הוחלט ע"י הלקוח להרוס את הבניין הקיים ולתכנן בניין חדש.
בתכנון מבנה ב-4 מפלסים המיועד לזוג שהילדים ברובם עזבו את הבית ומגיעים לעיתים קרובות להתארח עם המשפחות. קומת הכניסה
תוכננה בחללים רחבי ידיים - החלל הציבורי הכולל ח. מגורים וחדר אוכל ומטבח הפונה לחזית האחורית ולבריכת השחייה המתוכננת בה.
בקומה זו תוכננה סוויטת ההורים הכוללת חדר שינה גדול, חדר ארונות וחדר שירותים ורחצה הפונים גם הם לבריכת השחייה במטרה לאפשר גישה מבריכת השחייה
ישירות לחדר הרחצה של סוויטת ההורים. בחזית האחורית של הבניין תוכננה בריכת שחייה ארוכה וצרה כתוצאה מאילוצי שטח ודרישות התכנון, בריכה
זו תוכננה לצרכי אימון ופנאי ומצויה באזור אינטימי יותר של המגרש.
החלל הציבורי נפתח לחלל כפול המייצר פתח ענק בגובה כפול לחזית המערבית לכיוון הנוף ובו מתוכננות מערכות הצללה מתקדמות.
קומה ראשונה כוללת 5 חדרי שינה שחלקם מתפקדים כחדרי אירוח עם ח.שירותים ורחצה צמודים, ומרפסת מאזור הגלריה שפונה גם היא לכיוון הנוף, מקומת הגג
ישנה יציאה למרפסת גג רחבת ידיים שגם היא תוכננה לכיוון הנוף. המבנה תוכנן לחשיפת פנים וחוץ מרבית תוך כדי ניצול מקסימלי של יתרונות
המגרש - גובה ונוף וכן נגישות מרבית מקומת המרתף ובה חדר אימון וחדר צפייה בטלוויזיה עם מעלית עד לקומת הגג.
השתמשנו בגג מקומר מפנל אבץ לתת אינטרפטציה חדשה לגג הרעפים הנפוץ בשכונה, לקבלת מראה עכשווי ההולם את הסגנון האדריכלי של המבנה.

 

ארט אדריכלים  |  קיבוץ מעלה החמישה ד.נ צפון הרי יהודה  |  משרד: 02-6738050  |  פקס: 077-5312407  |  אימייל: arcc_a@netvision.net.il  |  פייסבוק

בניית אתרים